Färginspiration

Från moderiktig inredning till tidlös look – våra skräddarsydda gardiner finns i en mängd färger, för varje rum. Låt dig inspireras av några populära färger här, eller besök någon av våra butiker för att se alla färgval och få kostnadsfria expertråd.

Eftersom vita nyanser är tidlösa har de inget bäst före datum, oavsett vad som händer med mode och trender. 

Utforska våra exklusiva gråa gardiner i en modern och klassisk look som alla kommer att älska. Utforska nya idéer i metall, trä och tyg.

Våra vackra svarta gardiner ger dina fönster en wow-effekt med unika stilar och vackra vävar. Bli inspirerad!

Vårt skräddarsydda sortiment av cremefärgade gardiner är unikt – precis som i ditt hem – med allt från modeller som filtrerar ljuset till mörkläggning av sovrum.

Aldrig tråkigt, du kan välja beige gardiner med olika texturer i neutrala toner och kontrastfärger. Matcha med ljusare inredningsdetaljer för att ge det hela en extra touch.

Den bruna färgpaletten är baserad i naturen med en tidlös känsla.När det gäller gardiner ger bruna toner rummet en varm och inbjudande känsla.

Dovt rosa gardiner kan ge vardagsrummet en förhöjd känsla samtidigt som en pigg rosa lyfter ett barnrum. Utforska några utvalda förslag.

Våra spännande röda gardiner gör verkligen avtryck i dina fönster, med allt från vackra ljusa toner till blek korall.

I vårt sortiment hittar du vackra blå gardiner som kompletterar ett klassiskt hem. Utforska och hitta ny inspiration!

Inred med naturliga toner och gröna gardiner. Från ljusa vårgröna nyanser till djupa skogstoner – utforska några nya idéer.

I vårt gardinsortiment hittar du både mjuka gyllene nyanser och ljusare toner som ger den perfekta färgskalan för varje fönster och rum. Och kom ihåg att gult passar perfekt ihop med färger som silver eller grått i mjuka stoppade möbler och målade väggar.

Upptäck våra underbara orangea stilidéer som utstrålar en varm och solig känsla och skapar en positiv känsla i ditt hem.