Solskyddsteknik

Solskydd inomhus

Solskyddstekniks filosofi är att inredning, solskydd, teknik och funktion ska fungera tillsammans som en helhet. Det betyder att solskyddets design ska vara tilltalande och skapa en kreativ atmosfär när det monteras i hemmet eller på arbetsplatsen.


 

Plisségardiner/Duette

Unika uttryck för en personlig miljö. Med kvalitet och stil blir rummet hemtrevligt och personligt, samtidigt som solskyddet förhindrar insyn och håller stark sol borta. Sparar energi och skyddar hem mot kallras. Oavsett färg på insida är utsida alltid vit.

Rullgardiner

Stilrent med personlig prägel. Kombinerar finess och funktion med vackra vävar. Du kan få din rullgardin med olika kedjor, kulkedjor, beslag, kedjelås och tyngder.

Twist/Effektrullgardin

Kombinerar det bästa från rullgardinen och persiennen. Gardinen består av en väv som går omlott med omväxlande transparenta och täta segment. Resultatet blir ett vackert ljusinsläpp.

Träpersienner/Persienner

Naturlig värme och skönhet med färger och trä- eller aluminiumlameller. Utmärkt reglering av ljusinsläpp och avskildhet, genuint klassisk design som passar överallt.

Lamellgardiner

Enkel elegans! Smidig och flexibel reglering av ljusinsläpp och avskildhet. Lamellgardiner är flexibla, går att vinkla och variera. Med en enkel vinkling kan du reglera lamellerna och få in önskad mängd ljus. Ofta används lamellgardinen till att täcka större fönsterpartier. Lameller fungerar även till spetsiga gavelfönster eller rundade fönster då skenan kan specialbockas till önskad form.

Hissgardiner/Gardiner

Långa, svepande gardiner skapar en alldeles speciell känsla i ett rum. Det ramar in fönstren och ger en lyxig känsla till rummets helhet men också till detaljer och annan inredning. Det är snyggt att hänga dem från golv till tak – det ger en illusion av högre till tak och ett större rum. Vill du ha ljusa, skira gardiner med linnekänsla, en tyngre attityd med sammetstyg eller kanske en mörkläggande gardin? Alla tygerna är flamsäkra också, som en extra trygghet.

 

 

Du vet väl att du kan dela upp din betalning räntefritt!

Hos oss kan du dela upp betalningen ända upp till 24 månader. Räntan är alltid 0 procent så länge du följer den räntefria betalningsplanen.

LÄS MER HÄR!

Solskyddsteknik