Välkommen till Solskyddsteknik – Din butik för invändiga solskydd!

Upptäck det perfekta solskyddet för ditt hem eller kontor. På Solskyddsteknik erbjuder vi ett omfattande utbud av högkvalitativa produkter, inklusive persienner, gardiner, rullgardiner och duette-/plisségardiner. Allt skräddarsytt och måttbeställt för att möta dina behov.

Våra Produkter

Persienner: Våra persienner är designade för att ge dig full kontroll över ljusinsläppet och integriteten i ditt utrymme. Oavsett om du föredrar trä, aluminium eller PVC, har vi persienner som passar din smak och stil.

Gardiner: Utforska vårt sortiment av eleganta gardiner som kan anpassas efter ditt rum och fönstrets dimensioner. Vi erbjuder olika tyger och mönster för att matcha din inredning perfekt.

Rullgardiner: För en enkel och modern solskyddslösning är våra rullgardiner ett utmärkt val. Välj mellan olika färger och mönster för att skapa den önskade atmosfären i ditt hem.

Duette- / Plisségardiner: Våra Duette- och plisségardiner kombinerar stil med funktionalitet och är perfekta för att skapa en mjuk och behaglig atmosfär. Anpassa dem efter dina behov och önskemål.

Lamellgardiner: Precis som alla våra solskydd tillverkas lamellgardiner efter dina fönster och mått. Det gäller även extra stora fönster och skråfönster. Välj mellan 63, 89 och 127 mm breda lameller.

Twistgardiner: Twist®, en dubbel rullgardin, låter dig ställa in de två omlottplacerade vävarna i den exakta position du önskar, så att du får precis den känslan som motsvarar ditt humör och dina önskemål, för stunden.

Silhouette: Silhouette® ger dig utmärkt kontroll av insyn, utsikt och ljusinsläpp. Vinkla de mjuka tyglamellerna till ett lagom ljusinsläpp, samtidigt som det skarpaste solljuset och UV-strålningen filtreras. 

Insektsnät: Välj mellan ett vanligt myggnät, som håller spindlar och insekter borta, och ett finmaskat allergivänligt pollennät, s.k. Poll-tex® nät. Vårt allergivänliga finmaskade pollennät Poll-tex® fångar upp både insekter och pollen. Med ett pollennät stoppas hela 97% av björkpollen och 100% av gräspollen.

Besök Våra Butiker

Välkommen att besöka våra butiker i Trollhättan, Lidköping, Falköping och Vara för att upptäcka vårt fulla sortiment och få personlig rådgivning från vårt kunniga team.

Hör av dig till oss på 0520-13391 för mer information eller för att boka en konsultation. Solskyddsteknik är din partner för invändiga solskyddslösningar i Västra Götaland!

Varför Välja Oss?

Expertis: Med lång erfarenhet inom branschen kan du lita på vår expertis och kunskap när det gäller invändiga solskyddslösningar.

Kvalitet: Vi erbjuder endast produkter av högsta kvalitet för att säkerställa långvarig prestanda och tillfredsställelse. 

Personlig Service: Vår personal är dedikerad att hjälpa dig hitta de bästa solskyddslösningarna som passar dina behov och önskemål.