Om oss

Solskyddstekniks filosofi är att inredning, solskydd, teknik och funktion ska fungera tillsammans som en helhet. Det betyder att solskyddets design ska vara tilltalande och skapa en kreativ atmosfär när det monteras i hemmet eller på arbetsplatsen.

Att inreda hemmet och arbetsplatsen med solskydd som förbättrar samt jämnar ut inomhusklimatet gör att du, dina vänner och kollegor kan umgås såväl som arbeta mer effektivt. Ni slipper obekväm värme, starkt solljus och skyddar möbler mot blekning. Samtidigt kan det också spara energi.

Vi är specialister på solskydd och har ett stort utbud av högkvalitativa måttbeställda solskydd. Vi skräddarsyr alltid varje produkt enligt våra kunders önskemål och behov. För att solskyddet ska få exakt rätt utseende hjälper vi också till med både mätning och montering.

Vi har funnits och arbetat med solskydd sedan 1970-talet. I Falköping som nya ägare from 2016.  Från mars 2018 finns vi även i Trollhättan, Lidköping och Vara, tidigare ägare Dahlbergs markiser och persienner.

Vi på Solskyddsteknik hjälper er med montage och urval av produkter. Boka ett gratis första hembesök så utför vi mätning och konsultation i valet av produkt på plats.

För säkert och perfekt slutresultat hjälper vi dig därefter att montera ditt solskydd utifrån just dina önskemål och behov. Naturligtvis tar vi med oss både förpackningar och annat skräp när vi går, så att du kan börja njuta av dina solskydd direkt.