Hissgardin/Gardin

Långa, svepande gardiner skapar en alldeles speciell känsla i ett rum. Det ramar in fönstren och ger en lyxig känsla till rummets helhet men också till detaljer och annan inredning. Det är snyggt att hänga dem från golv till tak, det ger en illusion av högre till tak och ett större rum. Vill du ha ljusa, skira gardiner med linnekänsla, en tyngre attityd med sammetstyg eller kanske en mörkläggande gardin? 

Läs mer

Vår mörkläggande hissgardin är ett ypperligt val till sovrum och andra rum du önskar mörklägga. Välj ett tätt eller mörkläggande foder till baksidan av din måttbeställda hissgardin. Inåt rummet kan du nu välja fritt bland kollektionens alla vävar.

Välj en modell som matchar din inredning

Ballina Back

Har insydda kanaler med aluminiumlattor bak på gardinen vilket gör att hissgardinsmodellen passar bäst med enfärgade eller lodrät randiga vävar.

Ballina Front

Har insydda kanaler med aluminiumlattor, placerade framtill på gardinen. Denna modell passar bra med mönstrade vävar eftersom kanalen framtill inte bryter mönsterbilden.

Segmenta

En stilren hissgardinsmodell med aluminiumlattor där jämna segment hissas upp och ner. I upphissat läge blir väven platt och jämn. Segmenta passar utmärkt i höga fönster.

Teknisk information Hissgardin

Maxbredd: 4m
Manövrering: Kulkedja, Smartcord eller Motor
Foder: Tät eller Mörkläggande
Vävtyper: Flamsäker polyester, Ull, Linne, Ljudabsorberande, Screen, Återvunnen Plast

Teknisk information Gardin

Maxbredd:
Upphängningssätt: Sydda veck, Veckband, Swing, Glid på band, Öljett eller Multipocket
Foder: Tät eller Mörkläggande
Vävtyper: Flamsäker polyester, Ull, Linne, Ljudabsorberande, Screen, Återvunnen Plast

Bli inspirerad av Luxaflex® Gardiner

Bli inspirerad av Luxaflex® Hissgardiner