Rullgardin

Stilrent och med personlig prägel. Kombinerar finess och funktion med vackra vävar. Du kan få din rullgardin med olika kulkedjor, beslag, kedjelås och tyngder.

Läs mer

Gardinens täthet påverkar avskärmningen, ljusinsläppet och gardinens uttryck. Du kan välja mellan fyra tätheter, så att du kan hitta den täthet som passar just dina behov.

Mörkläggning är ett klassiskt val för rullgardiner. Du kan fritt välja mörkläggningsgardiner i ljusa naturfärger eller med mönster, färgen påverkar inte mörkläggningseffekten. Om du vill vara säker på totalt mörker i sovrummet kan du välja till en kassett och sidolister så att du undviker ljusinsläpp i sidorna på fönstret.

Sea-tex® är en halvtransparent väv som är tillverkad av 50 % återanvänd plast från havet. Väven finns i fem naturfärger som samtliga hjälper till att effektivt reflektera solljus och värme.

 

Teknisk information

Maxbredd: 4,6m
Går att seriekoppla.

Profilfärger: Grå, Vit eller Svart 
Designbeslag finns i fler färger
Manövrering: Kulkedja, Literise, Vev eller Motor

Scandinavian Design Collection

 

Scandinavian Design Collection är en unik rullgardinskollektion från Luxaflex®, där vävarna har mönster från antingen Stig Lindberg, Sven Markelius eller Maria Åström. Du känner igen många av mönstren, vid namn eller design – därför att i vårt urval är bara det bästa bra nog!

 

Bli inspirerad av Luxaflex® Rullgardin