Solskyddsteknik

Solskydd utomhus

Solskyddstekniks filosofi är att inredning, solskydd, teknik och funktion ska fungera tillsammans som en helhet. Det betyder att solskyddets design ska vara tilltalande och skapa en kreativ atmosfär när det monteras i hemmet eller på arbetsplatsen.


 

 

 

Markisvävar från

&

 

 

 

 

 

Fönstermarkis

Specifika egenskaper och ett stiligt yttre. Markiserna stänger ute både värme och kyla, vilket gör att du får fin funktionalitet året om. Väljer du en fönstermarkis så skyddas även din inredning från att blekas av solstrålarna.

 

Terassmarkis

En terrassmarkis är det perfekta solskyddet för en komplett uteplats och terrass. Hos oss finner du flera varianter av markiser och kassett-typer. Skapa enkelt ett flexibelt uterum, där du själv kan bestämma om du vill ha tak över huvudet.

Korgmarkis

Mjuka, runda, omslutande former, bryter av mot de raka fönstren och skapar harmoni. Korgmarkisen är en tidlös produkt som stänger ute solen åt alla håll. Kan anpassas i både form och bockning och kan beställas i både rakt eller tappat utförande.

Screenmarkis

Enligt test är screenmarkisen ett av de absolut mest effektiva sätten att hålla temperaturen nere inomhus. Perfekt för vindutsatta lägen. Eliminerar ljusspringor från sidorna. Ser igenom väven vilket skapar en mer öppen känsla.

 

Terasstak/Pergola

Förläng utomhussäsongen med ett stilrent tak till din terrass eller uterum. Pergola är den optimala markislösningen för dig som har en större uteplats. I motsats till vanliga terrassmarkiser har pergolan en fast markisställning som inte fälls ut tillsammans med väven, vilket gör att den är extremt stabil och vädertålig.

Solskärmar

Kostnadseffektiv och stilren lösning. Lamellerna kan monteras fasta eller rörliga och passar utmärkt för kontor, industrilokaler, skolor och offentliga byggnader.

Du vet väl att du kan dela upp din betalning räntefritt!

Hos oss kan du dela upp betalningen ända upp till 24 månader. Räntan är alltid 0 procent så länge du följer den räntefria betalningsplanen.

LÄS MER HÄR!

Solskyddsteknik